Bitcoin – Deze miljonair begreep het niet, maar investeerde nog steeds $200 miljoen

Men hoeft de blokketentechnologie niet te begrijpen om te kunnen investeren in cryptografie. Een aantal rijke beleggers, die crypto niet volledig begrijpen, kopen in Bitcoin en andere virtuele valuta om geld te verdienen.

Blokketen is een van de nieuwste verstorende technologieën

Met veel use cases voor deze technologie is de meest bekende use case financiële transactie. Veel beleggers geven niet echt om de onderliggende technologie zolang ze geld blijven verdienen. Bitcoin Evolution is zo’n asset die gebaseerd is op blockchain, wat voor velen vrij ingewikkeld is om te begrijpen, maar toch zien we dagelijks een toename van het aantal mensen dat met BTC te maken heeft gehad.

De CEO van SoftBank, één van de grootste investeringsconglomeraten ter wereld, de heer Masayoshi Son, is één van de velen die Bitcoin niet begrijpen. Deze Japanse miljardair heeft in het verleden bijna 200 miljoen dollar geïnvesteerd in BTC. Hij zegt dat hij veel tijd besteedde aan onderzoek en het volgen van Bitcoin en dat had invloed op zijn andere bedrijven.

Hij investeerde een zwaar bedrag in BTC op aanraden van een vriend, maar door de hoge volatiliteit van het activum controleerde hij uiteindelijk om de paar minuten de prijs van dit activum, iets waar we allemaal mee te maken hebben.

De zoon beweert dat hij bijna $50 miljoen verloor toen hij zijn BTC-activa verkocht, maar volgens de Wall Street Journal waren de verliezen die de zoon onder ogen kreeg bijna $130 miljoen.

Terwijl Son klaar is met investeren in BTC

Terwijl Son klaar is met investeren in BTC, gelooft hij dat de digitale activa hier blijven. Hij zei: „Ik denk dat digitale valuta nuttig zal zijn, maar ik weet niet welke digitale valuta, welke structuur, enzovoort.

De Bitcoin-prijs heeft onlangs de 18.900 dollar overschreden en ziet er goed uit om de hoge prijs van 2017 op te heffen. Als het $20.000 kan omdraaien en een tijdje boven kan blijven, kunnen we een verdere stijging van de prijs van BTC zien. Deze hele rally werd aangewakkerd door veel institutionele beleggers die wedden op deze favoriete cryptocurrency om een winkel van waarde te zijn.

De Bitcoin-prijs ligt momenteel op $18.342,49, met een marketcap van $340.301.778.546 en een 24-uurs handelsvolume van $34.853.752.087.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.